Naučimo se risati

Naučimo se risati - Rosa Maria Curto | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
3,4 MB
IME DATOTEKE
Naučimo se risati.pdf
ISBN
6889960018763

OPIS

Učenje risanja je lažje in zabavnejše, kot si mislimo, še posebej če sledimo osnovnim napotkom, ki so zbrani v tej knjigi. Tako hitro ugotovimo, da lahko vse svoje risarske sposobnosti uresničimo s pomočjo nekaj preprostih geometrijskih likov, saj so vsi primeri v knjigi predstavljeni korak za korakom. Knjiga Naučimo se risati - džungla spodbuja k ustvarjanju predvsem otroke vseh starosti, zagotovo pa je lahko odličen učni pripomoček tudi staršem, vzgojiteljem in učiteljem.

... KAKO NARISATI ZIMSKE MOTIVE. Nova knjigica z enostavnimi koraki prikaže kako narisati snežaka, smreko, škratka, Božička, polarnega medveda, rokavičke, nogavičke, snežinke, bunkice, jelenčke… tako z barvicami, flumastri…kot z odtisi prstkov in nog.

Vsake oči imajo svojega malarja. Ljudje različno zaznavamo.

POVEZANE KNJIGE