Kratke zgodbe o prihodnosti

Kratke zgodbe o prihodnosti - Ervin Hladnik Milharčič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ervin Hladnik Milharčič
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
Kratke zgodbe o prihodnosti.pdf
ISBN
7277966254483

OPIS

Z njimi se ljubeča energija znotraj našega lastnega srca razširi in raste ... Zgodba o lisici, volku, medvedu in storžu (Objavljeno: 21.11.2015) Žabica babica (Objavljeno: 21.11.2015) Zakaj se maček po jedi umiva (Objavljeno: 14.07.2013) Mediji o knjigi: »Zbirka Cankarjeve založbe Moderni klasiki je bogatejša za tri dela. Klasično delo škotske književnosti, sodobni roman Lakota in zbirko z naslovom Bizarne zgodbe.

Vendar vse te krajše pripovedne literarne vrste niso nujno pisane v prozi, kot je kratka zgodba, saj je proza za antiko in ... Objavil je Kratke zgodbe o prihodnosti (zbirka kolumn) in knjigo Pot na Orient. Ahmed Burić je pesnik, pisatelj, novinar in kolumnist.

POVEZANE KNJIGE