Dinozavri

Dinozavri Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,57 MB
IME DATOTEKE
Dinozavri.pdf
ISBN
3287592927073

OPIS

Ustvari risbe dinozavrov in pobarvaj fantastične prazgodovinske prizore.Loti se ustvarjalnih izzivov - dopolni sestavljanko iz nalepk in določi, kateremu dinozavru pripada fosil.Pobegni pred smrtonosnimi plenilci, reši dinozavrova jajca in se preizkusi še v drugih vznemerljivih igrah.Reši kvize, da preveriš, koliko veš o dobi dinozavrov.Posamezne strani okrasi še z nalepkami, da bo knjiga zares oživela!Ko boš rešil zabavne naloge in prebral vse neverjetne zanimivosti, bo tvoje znanje o prazgodovinskem svetu še bogatejše.

Pričaral se vam bo razgled na dinozavre, ki so videti kot pravi. Dinozavri. Fingerlings .

Prepričajte se, katere 3 živali se skrivajo v vrečki! Igraj Dinozavri igre na Igre123. Številne brezplačne in ta trenutek verjetno najboljše online Dinozavri igre. Hrana: plazilci, ribe, drugi dinozavri Življenjsko okolje: sušne savane Fosilne najdbe: Severna Amerika - Arizona, Utah, Nova Mehika v ZDA Celofiz velja za enega prvih dinozavrov.

POVEZANE KNJIGE