Pot Slovenije k odličnosti

Pot Slovenije k odličnosti - Marko Kos | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Kos
DIMENZIJA
9,62 MB
IME DATOTEKE
Pot Slovenije k odličnosti.pdf
ISBN
7507436201112

OPIS

Prevzem v Ljubljani ali po pošti po ceniku Pošte Slovenije 031 498 466 1992: Trimo dialog. Prve korake k poslovni odličnosti so v Trimu naredili že leta 1992, ker je bilo nujno.

Prve korake k poslovni odličnosti so v Trimu naredili že leta 1992, ker je bilo nujno. Finkova, ki je tega leta prevzela krmilo trebanjskega podjetja, pojasnjuje, da so se v tem času trgi nekdanje skupne države pomembno skrčili, zaupanje zahodnih trgov, kamor so izvažali, pa je zaradi nestabilnih političnih razmer kopnelo. Sinoči so v okviru strokovnega srečanja gradbenih sekcij pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki se danes zaključuje v Portorožu, podelili enajst znakov odličnosti v gradbeništvu 2020.

POVEZANE KNJIGE