Porednica Pika

Porednica Pika - Jane Devlin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Devlin
DIMENZIJA
6,3 MB
IME DATOTEKE
Porednica Pika.pdf
ISBN
7099287534251

OPIS

Sodobna zgodba o malce predni Piki, ki ne pospravlja svoje sobe, prav nič ne uboga in je tako zelo poredna, da se nihče ne sme igrati z njo...Pika postane zelo pridna, tako zelo, da prejme priznanje za najbolj pridnega otroka v državi, vendar se jo vseeno vsi izogibajo, dokler na podelitvi ne ušpiči nekaj navihanega in dobi cel kup prijateljev... 

Rečejo lahko: »Pobarvaj to žabo zeleno.«, »Obleci modro majčko.« ali »Sladico pojej do konca.« Zanima me, kako je z ločili. Ali našteti navedki ohranijo svoje ločilo in so med seboj ločeni z vejico ali se namesto pik v navedkih uporabi vejica? Pa končna pika, se opusti ... POREDNICA PIKA Jane Devlin ISBN 9789610201281 Zvocna postavljankaˇ ... Prav za nas so v Veraceju, edini napolitanski piceriji v Sloveniji, napisali podrobna navodila za domačo pripravo pristne neapeljske margerite.Spoznajmo jo! Korenine te jedi segajo že v čase Etruščanov, ki so na vročem kamnu pekli testo, preboj pa se je zgodil tistega leta 1889, ko je Raffael Esposito, najbolj popularen picopek takrat, kraljici Margheriti Savojski spekel tri pice. Devlin, Jane: Porednica Pika.

Njeno ime je bilo Pika Nogavička. Njen oče je bil mornar in imenoval se je Efraim Nogavička.

POVEZANE KNJIGE