Nižji angeli

Nižji angeli - Antoine Volodine | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine Volodine
DIMENZIJA
12,81 MB
IME DATOTEKE
Nižji angeli.pdf
ISBN
4423236429013

OPIS

Francoski pisatelj ruskih korenin se prvič predstavlja v slovenskem jeziku z delom, ki spodkopava bralčeva pričakovanja in okvire literarno verjetnega. V knjigi slika temačno vizijo postkataklizmične­ga sveta, v katerem pa se stari sistem – kapitalizem – počasi spet postavlja na noge. Temu nasprotuje skupina nesmrtnih vešč, ki v življenje prikliče vnuka, da bi ga zatrl. Ko slednji namesto tega podleže njegovi privlačnosti, ga čaka kazen. Da bi jo odložil, vsak dan pove eno »povedko« oziroma pesem v prozi. Temačna vizija morebitne prihodnosti.

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Več: Prodam odlično ohranjeno knjigo z naslovom Nižji Angeli avtorja Antoina Volodina. Knjiga je kot nova, še zapakirana.

Vztrajno vstavlja elemente, ki potrjujejo univerzum, ki ga ustvarja, pa tudi jezik, s čudnimi ... Angeli so bitja luči, ki se odzovejo na naše prošnje za vodenje, pomoč, zaščito in udobje. Ustvari jih Bog s svojimi mislimi o ljubezni.

POVEZANE KNJIGE