Zlo

Zlo - Jan Guillou | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Guillou
DIMENZIJA
8,25 MB
IME DATOTEKE
Zlo.pdf
ISBN
9243680650238

OPIS

Se je proti zlu mogoče boriti drugače kot z zlom? Najstnika Erika že vso mladost spremlja nasilje, saj se nad njim vsak dan z različnimi pripomočki – s krtačo, pasom ali z bičem – spravlja oče, s čimer ga uči, da je nasilje dejansko način komunikacije s svetom. Zaradi pretepanja Erika izključijo iz šole in oditi mora v internat, v katerem vidi priložnost za popolno spremembo svojega življenja in miroljubni umik pred zlom. A vse seveda ne gre tako preprosto. Trdoživi švedski roman iz začetka osemdesetih let, ki ga je napisal kontroverzni in zelo priljubljeni švedski pisatelj Jan Guillou, je bil pred šestimi leti tudi izvrstno ekraniziran ter nominiran za tujejezičnega oskarja, njegov režiser Mikael Håfström pa je kasneje naredil tudi kariero v Hollywoodu s filmi, kot sta Usodna prevara in 1408. Roman je brutalna freska Švedske v šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

There is no longer 50 fps limit in BF4. [Sims4] New content 2019.02.26 21:39:50. Directed by Peter Bebjak.

Toda konec koncev so prav pozitivni ideali tisto, kar lahko iztrga človeštvo iz večnega kroga zla, v katerem se vrtimo, že vse odkar smo kot primati zlezli z ... Podedovano zlo (izviren angleški naslov: Hereditary) je ameriška nadnaravna psihološka grozljiva drama iz leta 2018. Režiser in scenarist svojega prvega filma je Ari Aster.

POVEZANE KNJIGE