Odbleski

Odbleski - Cvetka Bevc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Bevc
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Odbleski.pdf
ISBN
3619295746026

OPIS

Pisec spremne besede Brane Senegačnik je dodal, da se v pesmih zrcalijo "globinski človeški uvidi, ki jih ... Odbleski Iztok Vrhovec. Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.

Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: Pripovedi Vinjete so prežete z razmišljanji, sanjami ali kar nočnimi morami in simboliko. Miniaturne skice se zlivajo v celoto, v harmoničen mozaik kamenčkov s svojskimi odtenki in odbleski, v katerem pride do izraza večplastnost in kompleksnost življenja. Igra Spider Man: Miles Morales je res bogata, podrobna in kar dobro izkorišča HDR, saj so sončni zahodi, odbleski v stolpnicah ali ribnikih oziroma kakšne druge zelo svetle zadeve res svetle, a ne presvetljene, kar ne vpliva, da tisto, kar mora biti temno, ne bi bilo zares temno. odbleski zarje dvigajo sivino.

POVEZANE KNJIGE