Montignacova metoda v teoriji in praksi

Montignacova metoda v teoriji in praksi - Michel Montignac | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Montignac
DIMENZIJA
10,54 MB
IME DATOTEKE
Montignacova metoda v teoriji in praksi.pdf
ISBN
7823864004813

OPIS

Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano. Pri založbi Vale-Novak so izdali in danes predstavili knjigo prehranskega guruja Michela Montignaca z naslovom Montignacova metoda v teoriji in praksi. To ni ena izmed mnogih knjig za hujšanje, pač pa je knjiga o zdravi prehrani, ob kateri se človek ne redi, je na današnji predstavitvi dejala solastnica založbe Edvina Novak. DIETE torej hujšam in MONTIGNACOVA metoda v teoriji in neposredno vpliva na vašo težo in zdravje.Ogljikovi hidrati z veliko.da izgubijo težo ali ni potrebnih tešče dni.

V nadaljevanju bom na kratko predstavila tradicionalne metode vrednotenja, njihove pomanjkljivosti in nakazala, kako metoda realnih opcij ... Montignacova metoda v teoriji in praksi. S posebnimi nasveti za ženske.

POVEZANE KNJIGE