300 vprašanj o zeliščih

300 vprašanj o zeliščih - Karin Greiner, Angelika Weber | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karin Greiner, Angelika Weber
DIMENZIJA
5,51 MB
IME DATOTEKE
300 vprašanj o zeliščih.pdf
ISBN
1207059119422

OPIS

V tem barvitem in preglednem priročniku avtorici strokovno odgovarjata na najpogosteje zastavljena vprašanja o zeliščih, gojenih v lončkih ali na vrtu. Izčrpni odgovori se nanašajo na načrtovanje, nakupovanje in izbiranje zelišč, njihovo sajenje, oskrbo, zaščito, razmnoževanje, nabiranje, predelavo ter shranjevanje. Ponudita nam tudi obilo praktičnih nasvetov za ustvarjanje z zelišči, njihovo uporabo v kuhinji ter domači lekarni. Če boste torej posvetili malo pozornosti tem nezahtevnim rastlinam, vas bodo razveseljevala z bujno rastjo, bogato aromo ter zdravilnimi učinki.

Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopite v Nastavitvah zasebnosti. Opis in tehnični podatki izdelka Karin Greiner, Angelika Weber: 300 vprašanj o zeliščih, mehka se lahko razlikujejo od tistih v spletni trgovini, kjer boš opravil/a nakup. Karin Greiner, Angelika Weber: 300 vprašanj o zeliščih, mehka je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine". 300 vprašanj o zeliščih.

12,90 € Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

POVEZANE KNJIGE