Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše

Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše - Nataša Briški | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Briški
DIMENZIJA
5,19 MB
IME DATOTEKE
Prek koruznih polj v Iowi do Bele hiše.pdf
ISBN
8044152137525

OPIS

V kratkem bo dobila novo glavno stanovalko ali stanovalca, saj se ameriški predsedniški dvoboj približuje koncu. Belo hišo so začeli graditi leta 1792, v ozadju njene gradnje pa je tudi zgodovina suženjstva v ZDA. P.S.

Kakšne in kako prelomne spremembe bo v politiko Bele hiše vnesel nov predsedniški obraz? Kaj volilni izid pove o ameriški družbi, o starih in novih elitah, demokratičnih vrednotah in tudi o vlogi žensk v eni najbolj dominantnih sil sveta? Koliko svetovne, evropske in lastne prihodnosti lahko razberemo iz ameriške ... Vsi izvajalci s področja Prenova hiše v kraju Poljčane, obrtniki za adaptacijo hiše na ključ z izkušnjami in referencami. Dober izvajalec za prenovo hiše se bo našel tudi za vas. Iz Združenih držav Amerike je kot dopisnica poročala tudi za BBC World Report (2005 - 2006).

POVEZANE KNJIGE