Dolgo dvajseto stoletje

Dolgo dvajseto stoletje - Giovanni Arrighi | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giovanni Arrighi
DIMENZIJA
10,74 MB
IME DATOTEKE
Dolgo dvajseto stoletje.pdf
ISBN
1060228435684

OPIS

Avtor si zastavi na videz preprosto vprašanje, če upoštevamo današnje oblije tovrstne literature in neprestano slavljenje neoliberalizma: Kaj nas lahko izuči kriza ... Arrighijeva knjiga Dolgo dvajseto stoletje: Kapitalizem, denar in moč je monumentalno delo, ki je plod desetletnih družbenih, političnih in ekonomskih raziskovanj. Avtor si zastavi na videz preprosto vprašanje, če upoštevamo današnje oblije tovrstne literature in neprestano slavljenje neoliberalizma: Kaj nas lahko izuči kriza ... Recenzija Bukla.

stoletju Ko so ob koncu devetdesetih Nobelovega nagrajenca Amartya Sena vprašali, kaj je po njegovem mnenju tisto največje, kar se je v poslavljajočem se stoletju zgodilo, ta z odgovorom ni imel težav. [1] Pa čeprav je prav 20.

POVEZANE KNJIGE