V divjino

V divjino - Erin Hunter | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erin Hunter
DIMENZIJA
5,96 MB
IME DATOTEKE
V divjino.pdf
ISBN
7334207319601

OPIS

Erin Hunter je psevdonim štirih avtoric (Kate Cary, Cherith Baldry, Victoria Holmes in Tui Sutherland), ki skupaj ustvarjajo svetovno uspešnico, serijo Bojevniki, ki šteje že več kot dvajset knjig. Serija bo pritegnila vse ljubitelje fantazije, ki imajo v glavnih vlogah radi živali, tako kot je to, denimo, v romanu Vodovnikova vesina, ki smo ga pred več kot dvajsetimi leti dobili v odličnem Gradišnikovem prevodu. Če so tam kraljevali kunci, bomo tokrat spremljali divje mačke, razdeljene v štiri klane (Klan groma, Klan senc, Klan vetra in Klan reke), ki že generacije, v skladu s starodavnimi zakoni, živijo v tihem a skrivnostnem gozdu. Njihovo življenje je mirno in spoštujejo pravice drugih. V zadnjem času pa člane klanov začenja grabiti nemir, saj mnogi bojevniki skrivnostno umirajo in v zraku visi nekaj mučnega, grozečega. Nekega dne se v gozdu pojavi majhen hišni muc, ki mu je usoda namenila, da lahko postane najmogočnejši med bojevniki … Lahkotno, a razburljivo branje. 

Kaja Sajovic | 3. september 2008 ob 15:42 Zadnji poseg: 3.

Alex (Jeff Roop) je izkušeni pohodnik, odvetnica Jenn (Missy Peregrym) pa ne. Po dolgem prepričevanju in navkljub pomislekom se Jenn pusti prepričati, da jo Alex odpelje v daljna prostranstva enega izmed kanadskih nacionalnih parkov, kjer naj bi hodila po ... V prvi sezoni pustolovske oddaje Preživetje v divjini je z izzivom uspešno opravil Prekmurec.

POVEZANE KNJIGE