V baletni šoli

V baletni šoli - Martine Baumgartner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martine Baumgartner
DIMENZIJA
6,28 MB
IME DATOTEKE
V baletni šoli.pdf
ISBN
2507098963962

OPIS

intelektualni, ustvarjalni in umetniški razvoj ter čut za estetiko. V slikovno bogati in nazorni knjigi, napisani v baletnem žargonu, bodo mlade plesalke spoznale, da balet ni le vrtenje v krilcu na konicah prstov, ampak so za njim vztrajnost, koncentracija, številne vaje in treningi, ki pa so na ... in da bo tehnična perfekcija izvedbe korakov slabša kot v baletni šoli, zadovoljstvo, ki ga bodo učenci začutili ob uspešno opravljenem nastopu ali izvedbi vaje, pa ne bo nič manjše, kot je pri profesionalnih plesalcih. Pouk v baletni šoli je v prvi vrsti vzgoja, sistematično zasnovano delo s telesom in umom, navajanje na cenjenje in razumevanje estetike gibanja, glasbe in umetnosti nasploh.

Katarina je tudi predsednica, pedagoginja in koreografinja društva za razvoj baletne umetnosti in baletnih plesalcev ter občasno sodeluje z Ljubljansko opero. 2. 2021 na Ulici Franca Mlakarja 3 v Plesni dvorani PLES PLUS, vsak dan od 7.00 do 16.00.

POVEZANE KNJIGE