Zgodbe iz Venezuele

Zgodbe iz Venezuele Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,51 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Venezuele.pdf
ISBN
1835683485456

OPIS

Zgodbe iz Urugvaja 24.90 € V košarico. Zgodbe iz Slovaške ... zgodbe Nedeljsko branje Venezuelec v Sloveniji: Zaradi telenovel je sporazumevanje lažje ...

Ne zaradi smrti Huga Cháveza, temveč zaradi vere v prebivalce kraja Guasare, ki so leta 1912 poskušali ubežati izumrtju. To jim ni uspelo, ostala pa je legenda o njihovi čudežni moči. Kako je doživela prvih sto dni na čelu urada, kakšen delež v mozaiku uspešne zgodbe Slovenije pri spoprijemanju z epidemijo covid-19 je imel Urad, kako izboljšati sliko o Sloveniji, ki jo imajo zamejci in izseljenci; kako pristopiti k različnim delom izseljenstva, kako je s postopkom repatriacije iz Venezuele, kako bo s prireditvijo ... Repatriacija Slovencev iz Venezuele se nadaljuje, a vključitev rojakov v slovensko družbo bo krojil tudi koronavirus - pogovarjali smo se z dosedanjo državno sekretarko na USZS Olgo Belec.

POVEZANE KNJIGE