Princeska Lili

Princeska Lili - Heidi Sievert, Hildegard Toma | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heidi Sievert, Hildegard Toma
DIMENZIJA
11,48 MB
IME DATOTEKE
Princeska Lili.pdf
ISBN
5888385810421

OPIS

Princeska Lili in njeni prijatelji bodo danes prvič obiskali baletno šolo. Bi se jim pridružili?Plesati je skoraj tako lepo kot čarati, kajti pri plesu se počutite kot začarani, poleg tega pa lahko začarate tudi druge ljudi, zgolj z glasbo in gibanjem.V tej knjigi bodo otroci našli veliko informacij o plesu: o baletni dvorani, osnovni baletni opremi, vajah za ogrevanje in raztezanje celotnega telesa, pouku baleta, osnovnih položajih stopal in rok, dveh slavnih plesalkah, pa tudi natančen opis prvih baletnih vaj. Knjižica pa ni primerna le za učenja prvih baletnih korakov, saj vsebuje tudi veliko zabavnih podatkov in vaj, ki bodo otroke navdušili: različni skoki, pantomima, improvizirani ples in nasveti za predstavo.

Sorodne vsebine: Vau, toliko računa Lili Žagar za svoje torbice! Že imate svojo majico Lili & Roza Tees? ... Prodam knjigo Princeska Lili: Mala baletka. Avtor: Monika Finsterbusch.

A Lili ni hotela iti sama. princeska Lili je napisal/a:? Nikoli se ne bova. Ni nama mar za list papirja.

POVEZANE KNJIGE