Pokapuška

Pokapuška - Hugh Laurie | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hugh Laurie
DIMENZIJA
8,21 MB
IME DATOTEKE
Pokapuška.pdf
ISBN
7765046394138

OPIS

Knjižni prvenec Hugha Laurieja, ki ga bolje poznamo kot dr. Housa iz televizijske serije Zdravnikova vest, je domiseln, napet, predvsem pa zelo zabaven triler, ki je tako kul kot dr. House, tako prodoren kot njegove modre oči, in oster kot njegove diagnoze.Ko Thomasu Langu, nekdanjemu pripadniku škotske garde, sicer pa prav simpatičnemu tipu, ponudijo zajeten kupček denarja, da bi ubil ameriškega poslovneža, se odloči, da bo svojo žrtev raje posvaril – toda dobro dejanje se mu maščuje. Že čez nekaj ur Lang mlati nekoga po glavi s kipcem Bude, se zaplete z mednarodno mrežo pokvarjenih milijarderjev in fatalk, medtem pa poskuša rešiti lepotico ... in za povrh preprečiti svetovno katastrofo.

Še posebej, če ste Laureiejev večplastni talent odkrivali tudi med branjem njegovega duhovito sarkastičnega romana Pokapuška. Pokapuška Hugh Laurie 24,90 €. Kako stvari vznikajo Od mema do Provanse, od kaosa do reda, iz ušes in prek možganov v tvoja usta Andrej Drapal 17,17 €.

Titeuf Ne mi težit! desa muck: blazno resno o šoli. in.

POVEZANE KNJIGE