Medicina v primežu podkupnin

Medicina v primežu podkupnin - Hans Weiss | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hans Weiss
DIMENZIJA
4,44 MB
IME DATOTEKE
Medicina v primežu podkupnin.pdf
ISBN
9220451322695

OPIS

Navedli bomo samo nekatere, citiram: »Prevara v velikem slogu: Marca 1997 je bilo podjetje Smith Kline Beecham Clinical Laboratories (predhodnik koncerna GSK) po razsodbi nekega ... Medicina v primežu podkupnin. Drugi knjigi pa je naslov Resnica o farmacevtskih podjetjih, v kateri avtorica Marcia Agnell svetuje bralcem: "Ko vam zdravnik ali zdravnica predpiše novo zdravilo, ga ali jo vprašajte: Imate kakšne finančne zveze s podjetjem, ki proizvaja to zdravilo? Naj spomnim samo na knjigo Medicina v primežu podkupnin, v kateri Hans Weis odkrito opisuje, kako je to v Nemčiji.

Navedel bom samo nekatere, citiram: »Prevara v velikem slogu: Marca 1997 je bilo podjetje Smith Kline Beecham Clinical Laboratories (predhodnik koncerna GSK) po razsodbi nekega ... Recenzija Bukla. V zadnjih letih je tudi pri nas izšlo več knjig, ki na tak ali drugačen način razkrivajo malverzacije v farmacevtskih podjetjih in korupcijske prakse, ki jih ta industrija izvaja v zdravstvenem sektorju (recimo ameriška Resnica o farmacevtskih podjetjih in nemška Farmacija v primežu podkupnin). Viva Medicina in Ljudje; ...

POVEZANE KNJIGE