Jadralski dnevnik

Jadralski dnevnik - Mirko Bogić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mirko Bogić
DIMENZIJA
3,65 MB
IME DATOTEKE
Jadralski dnevnik.pdf
ISBN
9306980398662

OPIS

V Izolo, matično luko naše barke, smo prijadrali sredi novembra 2012 in s tem uspešno sklenili naš drugi jadralski krog okoli sveta. We have started our new sailing trip around the world from Izola, Slovenia in March 2010 and have sailed down the Adriatic coast to Greece, then across the Mediterranean to Egypt and ... Že od samega začetka delovanja Jadralnega kluba Ljubljana, od leta 1949, sem pisal dnevnik potovanj oziroma regat.

Kdo smo in kaj počnemo? Dve posadki otrok s posebnimi potrebami iz CJL Dom in LT sta se tudi letos udeležila tedna jadranja v okviru projekta Specialno jadranje, ki ga je v SLO organizirala Specialna olimpiada Slovenije v Spletni jadralski dnevnik po navadi pišem zvečer, zadnje dni pa sem bil zvečer in ponoči večinoma med valovi, zato zapis zadnjih treh dni objavljam z nekaj zamude. Je pa zato današnje poročilo malo obširnejše :).

POVEZANE KNJIGE