Skrivnost bele muce

Skrivnost bele muce - Friedl Hofbauer, Käthe Recheis | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Friedl Hofbauer, Käthe Recheis
DIMENZIJA
10,37 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost bele muce.pdf
ISBN
2041000684797

OPIS

V knjigi so zbrane in lepo ilustrirane številne mačje pravljice z vsega sveta. Avtorja v mojstrskem slogu kombinirata različne pripovedne tehnike in tradicionalne motive, v katerih človeka iz zagate rešujejo mačkice in mačkoni. Tako maček Sivodlaček revnemu skandinavskemu kmetiču pomaga v srčni zadregi, ljubezen pa tudi v mačjem svetu ubira kaj čudne in ukrivljene poti. Potem so tu še prelestne mačice, ki so pravzaprav zaklete princese, pa narisani mački, ki ponoči oživijo, pa zvesta perzijska muca, pa zlata muca ...

Brali smo pravljico z naslovom Tista o bolhah. ii skrivnost bele muce k. recheis f.

Ne gredo se le lovskih in zalezovalskih igric, preganjanja miši in lastnih repov. Tri bele muce iščejo topel in prijazen dom. Za oddajo bodo primerne konec septembra, ko ne bodo več potrebovale mamice in bodo tudi veterinarsko pregledane in cepljene.

POVEZANE KNJIGE