Pijevo življenje

Pijevo življenje - Yann Martel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yann Martel
DIMENZIJA
10,89 MB
IME DATOTEKE
Pijevo življenje.pdf
ISBN
7813003389261

OPIS

Mednarodna uspešnica je pripoved o nenavadnem dečku z imenom Pi, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je hkrati iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi.Ko s starši in prebivalci družinskega živalskega vrta potujejo v Kanado, doživijo brodolom in deček se znajde v reševalnem čolnu sam - z velikim bengalskim tigrom. Začne se 227 dni trajajoča, naporna in slikovita robinzonada, v katero mora fant vpreči vse svoje znanje in iznajdljivost. Knjiga je opremljena s čudovitimi ilustracijami Tomislava Trojanca.

V družbi živali se poda na napeto potovanje, polno doživetij in odkritij. Pijevo življenje se začne in konča v Montrealu, kjer pisatelj, ki išče navdiha, naleti na neverjetno zgodbo o Piscinu Militorju Patelu (Pija pri sedemnajstih igra Suraj Sharma; sodobni lik igra Irrfan Khan; lik v otroških letih na začetku filma pa Ayush Tandon). Pijevo življenje Life of Pi, 2012 Ang Lee . Prežeči tiger, skriti zmaj.

Yann Martel svoj roman Pijevo življenje začne s poglavjem, v katerem bralce obvesti, da je delo napisano po resničnih dogodkih. Pijevo življenje je pripoved o dečku, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je obenem iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi. Ko s starši potuje v Kanado, doživi ... Pijevo življenje informativni dan Reši izziv: Izberi pravo srednjo šolo Hitri svet zahteva hitre odzive.

POVEZANE KNJIGE