Umetnost vojne

Umetnost vojne - Sun Cu | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sun Cu
DIMENZIJA
4,84 MB
IME DATOTEKE
Umetnost vojne.pdf
ISBN
1743242121875

OPIS

Temeljna klasična staro kitajska šola za stratege in prince, vladarje in generale že več kot dve tisočletji navdihuje azijske politike in bojevnike, v našem stoletju pa tudi zahodne poslovneže. Sun Cujev priročnik je najcelovitejša študija teorije in prakse spora, ki temelji na taoističnem prepričanju, da je prava umetnost vojne dejansko umetnost ohranjanja miru. Celovitost in modrost te knjige bosta koristili tudi miroljubnim, saj njen nauk o strategiji pripomore k skladnejšemu sožitju brez sporov. Umetnost vojne je mednarodna uspešnica, ki jo z velikim zanimanjem prebiramo tudi Slovenci - o čemer priča tudi dejstvo, da je to že druga slovenska izdaja.

Prelistaj me. Dodaj v košarico Umetnost vojne (v darilni škatli) ... Umetnost vojne.

Založba Mladinska knjiga Založba. Skupna ocena (2 ocene) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na spletu, brez povezave ) € 14.99 (Nakup) Skupna vsota ... Daljši izvleček knjige Umetnost vojne za poslovneže si lahko preberete tukaj.

POVEZANE KNJIGE