Ponosni Smoker

Ponosni Smoker - Irena Dousková | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irena Dousková
DIMENZIJA
4,35 MB
IME DATOTEKE
Ponosni Smoker.pdf
ISBN
7077647933949

OPIS

Za literarne sladokusce predstavljajo Gostosevce, kamor spadajo dela Dobrodošel, Gnoj, Ponosni Smoker, Otožni Bog, Bežati, Zakoni, Okušanje žameta, Zlo, Beli kralj, Mož brez domovine, Zbiratelj, Kozmokomične, Nasilno življenje in druge. Romana Ponosni Smoker in Skrivnostni primer ali Kdo je umoril psa zadevo izpeljeta bolj koherentno. Pa Škvorecky se zdi elokventen v svoji Prima sezoni, ampak tam je mladina že nekoliko starejša in meje z odraslostjo bolj zabrisane.

Kratke zgodbe skozi obdobje enega leta v nekaterih ... Ponosni Smoker zdrži in zato bo zdržala tudi Helenka: devetletna debelušna punčka brez prijateljev in z zelo odkritosrčnim pogledom na zgodnja sedemdeseta leta na Češkoslovaškem je prenaivna za otroški svet in prebistra za odraslega. Kratke zgodbe skozi obdobje enega leta v nekaterih humornih in drugih žalostnih vidikih ironizirajo ... Ponosni smoker (mehka vezava) Irena Dousková.

POVEZANE KNJIGE