Kap spoznanja

Kap spoznanja - Jill Bolte Taylor | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Bolte Taylor
DIMENZIJA
3,83 MB
IME DATOTEKE
Kap spoznanja.pdf
ISBN
5422601541497

OPIS

Jill je potrebovala 8 let za popolno okrevanje in danes na kap gleda kot na blagoslov, ki ji je odprl vrata v globlje spoznanje sebe in v delovanje naših možganov. V svojih nastopih in predavanjih vseskozi opozarja, kako pomembna je naša ... Doktorica nevroanatomije je pri 37-ih letih doživela možgansko kap.

Predstavili bomo najnovejša spoznanja na področjih ... KAP SPOZNANJA: Moja pot okrevanja po možganski kapi - Jill Bolte Taylor - 10 eur - prodano KAR SEM ŽIVEL - Stanko Kociper - 12 eur - prodano KDO SOLZE NAŠE POSUŠI: Doživetja slovenskega dijaka med drugo svetovno vojno - Metod M. Milač - 10 eur KITAJSKI ZAPISKI - Alenka Auersperger - 10 eur Teden možganov bo predstavil nova nevroznanstvena spoznanja in v ospredje postavil možgansko kap.

POVEZANE KNJIGE