Raziskovalci in odkritja

Raziskovalci in odkritja - Penny Clark | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penny Clark
DIMENZIJA
12,26 MB
IME DATOTEKE
Raziskovalci in odkritja.pdf
ISBN
1365086996414

OPIS

Dodana vrednost odkritja je dokaz obstoja posebnih halogenskih vezi v biološkem okolju. Ruski raziskovalci so zaradi iskanja kopne poti v Indijo zašli tudi v Srednjo Azijo, Buharo in Samarkand. Velika odkritja so prinesla še raziskave Severnega ledenega oceana , s katerimi so začeli že Angleži (med drugimi John Cabot) in Nizozemci v 16.

Nova študija kaže, da ima veliko anoreksičnih oseb motnjo v metabolizmu, zaradi katere so se zmožne stradati dlje. Raziskovalci Odseka za sintezno biologijo in imunologijo Kemijskega inštituta so prišli do novega odkritja glede raka. Odkrili so, da zunajcelični vezikli, ki jih sproščajo rakave celice, vsebujejo signalni posrednik, ki se lahko preko veziklov prenese v okoliške celice in jih aktivira, kar bi lahko povzročilo razširjanje raka. Raziskovalci po vsem svetu so prisiljeni v hiperprodukcijo člankov, za katere morajo poskrbeti tudi, da so čim bolj citirani, sicer nimajo možnosti, da postanejo prepoznavni na svojem raziskovalnem področju.

POVEZANE KNJIGE