6 najpomembnejših odločitev v najstniških letih

6 najpomembnejših odločitev v najstniških letih - Sean Covey | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sean Covey
DIMENZIJA
8,64 MB
IME DATOTEKE
6 najpomembnejših odločitev v najstniških letih.pdf
ISBN
9630220777930

OPIS

Uredništvo: Naš stik, Hajdrihova 2, 1000 Ljubljana Glavni in odgovorni urednik: Brane Janjić Novinarji: Polona Bahun, Vladimir Habjan, Janja Ambrožič Statistični podatki tako kažejo, kar seveda ne pomeni, da se morate prisiliti v hitro poroko ali svojo odločitev o poroki odložiti. Vendar raziskave kažejo, da imajo pari, ki se poročijo v najstniških letih ali srednjih 30-ih oziroma poznih 30-ih letih večje tveganje za ločitev kot pari, ki se poročijo v poznih 20-ih ali zgodnjih 30 ... Izbira prave fakultete za študij predstavlja eno najpomembnejših odločitev v življenjskem obdobju.

Ko so se ti po letih vrnili, se je nekdanja cvičkova princesa Jasmina z njimi spoprijela znova, odločena, da tokrat v boju dokončno zmaga, kljub temu, da je sprememba življenjskega sloga terjala veliko truda. Vzljubila je celo tek, ki ga je kot otrok sovražila. Najina razlika v letih je 4! On je mlajši in se odlično razumeva,seveda z občasnimi nesoglasji,kar je pa itak povsod.

POVEZANE KNJIGE