Preden se znoči

Preden se znoči - Reinaldo Arenas | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Reinaldo Arenas
DIMENZIJA
10,50 MB
IME DATOTEKE
Preden se znoči.pdf
ISBN
5964574530165

OPIS

Besedilo je zato močno zaznamovano s soočanjem s prihajajočo smrtjo, osredišča 2.779.026 izdelkov 483 trgovin 7.140 znamk Preden se znoči je zadnje besedilo, ki ga je Reinaldo Arenas napisal pred smrtjo. Besedilo je zato močno zaznamovano s soočanjem s prihajajočo smrtjo, osredišča pa se okoli politične represije, ki jo je avtor kot homoseksualec in »kontrarevolucionar« doživljal na Kubi med Castrovo revolucijo, pa tudi po tistem, ko je živel v izgnanstvu v ZDA. Preden se znoči (Before Night Falls) Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Marcel Štefančič Jr. je oktobra pisal o histeričnem valu spletne in oralne konspirologije, ki se je pojavila s prihodom beguncev.

POVEZANE KNJIGE