Mars in Venera na delovnem mestu

Mars in Venera na delovnem mestu - John Gray | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Gray
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Mars in Venera na delovnem mestu.pdf
ISBN
5856492314936

OPIS

Priročnik za boljše sodelovanje med moškimi in ženskami.Dr. John Gray je že s prvo uspešnico Moški so drugačni, ženske tudi temeljito spremenil naše zaznavanje razlik med spoloma. Tudi spoznanje, kako različno se moški in ženske lotevajo nalog na delovnem mestu, bo vsakomur pomagalo, da se bo ustrezno odzival. Če boste upoštevali, da si moški in ženske vaše obnašanje in odzive razlagajo različno, bo sodelovanje veliko lažje in bo prineslo hitrejše in boljše rezultate.Knjiga Mars in Venera na delovnem mestu je polna praktičnih nasvetov, ki pridejo prav pri vsakodnevnih stikih s sodelavci in strankami v službi. Bralce bo naučila, kako povečati storilnost, olajšati delo v skupinah in doseci cilj, hkrati pa oblikovati delovno okolje v vir osebne izpolnitve.»V okolju, v katerem skušajo ljudje čim bolj skriti čustva, je pravilno razumevanje tega, kaj čutijo, mislijo, želijo in potrebujejo sodelavci, zelo dragocena in velika prednost tako za moške kot za ženske.«Dr. JOHN GRAY

Tudi če bo konec meseca nekaj zapletov, boste srečni. Venera v Raku Zaradi vpliva lune, ki vpliva na to znamenje, ste spremenljivi, neustaljeni in nemarni. Predstavni svet je velik.

Mars i Venera na radnom mestu - Džon Grej ... MARS I VENERA NA RADNOM MESTU. Džon Grej.

POVEZANE KNJIGE