Eutropija

Eutropija - Elena Pečarič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elena Pečarič
DIMENZIJA
5,13 MB
IME DATOTEKE
Eutropija.pdf
ISBN
6288298446606

OPIS

Knjigo podčrtava zvestoba prepričanju, da je potrebno razmišljati s svojo glavo. Avtorica je pod zgovornim naslovom zbrala svoja kritična razmišljanja, ki so jih v dobrem letu dni (svoje zapise je postavila med januar 2008 in marec 2009) vzpodbudili podpisi in ratifikacije pogodb, medijska sprenevedanja in uradniške pasti, jih razjezile politične špekulacije in strankarski programi brez vsebine, jih k vztrajnosti zavezalo vprašanje demokratičnosti delovanja evropskih institucij in spoštovanja človekovih pravic. Sleherni zapis ostaja zvest dejstvu, da Elena Pečarič ne zna slepomišiti in si tega tudi ne želi. Raje zaupa odprtim očem in moči svojega glasu, ki v pravem trenutku opozori na nekaj, pred čimer skuša vse preveč ljudi skloniti glavo. Govori o poteh, ki so zatavale mimo svetilnikov spoštovanja in solidarnosti, in o načinih, kako ponovno najti pravo smer. Na konce povedi postavlja vprašaje: Kako to, da vse bolj neposredna povezava »politike za življenje« grozi ustvarjanju politike smrti? In neizprosne klicaje: Vzemimo demokracijo v svoje roke!

stoljeću gradske su vlasti potpisale ugovor s međunarodnim konzorcijem o trgovini informacijama koje generira grad. Pod naslovom EUtropija je ta teden izšla pri založbi Sanje. V pravem času.

godine, kome je rodila sina Nepocijana.Juna 350. godine, nakon smrti svog rođaka Konstansa I, Nepocijan je u sukobu sa uzurpatorom Magnencijem sebe u Rimu proglasio novim ... EUtropija by Elena Pečarič, unknown edition, This edition doesn't have a description yet.

POVEZANE KNJIGE