Temno sonce

Temno sonce - Nejka Omahen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nejka Omahen
DIMENZIJA
5,14 MB
IME DATOTEKE
Temno sonce.pdf
ISBN
9053153867832

OPIS

Luna nima svoje svetlobe. Luna je temno telo, kot sta na primer kamen ali žoga. Sledili so romani Dež, Veliko srce, Prigode Poprove Pipi in Spremembe, spremembe.

knjiga JANKO KERSNIK - KMETSKE SLIKE IVAN TAVČAR - MED GORAMI Helena Šmahelova: Veliki križ Anton Ingolič: Mladost na stopnicah Vitan Mal: Na ranču veranda Sonce je simbol življenja in energije, daje nam svetlobo in toploto, ljudje ga ljubimo in se radi izpostavljamo toplim sončnim žarkom, v kolikor to počnemo zmerno, sonce pozitivno vpliva na nas in na naše telo. Treba pa je vedeti, da ima tudi sonce svojo temno plat, zato je izjemnega pomena ustrezna zaščita. - Kaj je sonce? - Kaj oddaja sonce? - Kako se gibljejo žarki, ki prihajajo iz svetila? - Kaj nastane za predmetom, ki ni prozoren, ko žarki zadenejo ob predmet? - Kaj moramo storiti, ko pridemo v temno sobo? - Zakaj ima namizna svetilka senčnik? - S čim zastremo okna ob močnem soncu? - Ali so lahko sence istega predmeta različno velike ... Opis.

POVEZANE KNJIGE