Komunistični manifest

Komunistični manifest - Friedrich Engels, Karl Marx | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Friedrich Engels, Karl Marx
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Komunistični manifest.pdf
ISBN
3928529581081

OPIS

Po naročilu Zveze komunistov sta ga napisala ustanovitelja in teoretika komunizma, Karl Marx in Friedrich Engels. Proletarci vseh dežel, združite se! KODA283, Roman Kuzmanovski s.p. Zvirče 35a 4290 Tržič Komunistični manifest Stepišnika, Repovža, pa tudi Šurle: To je 22 urednikov, ki so pod "pritiski" in se zavzemajo za "resnicoljubnost" KOMUNISTIČNI MANIFEST.

Slovenci v sosednjih državah Dostopno Pri Sanjah so Komunistični manifest Marxa in Friedricha Engelsa ponovno izdali skupaj s spremnimi zapisi Mladena Dolarja, Jožeta Mencingerja, Rajka Muršiča, Janeza Ramoveša in Slavoja Žižka. Predvsem slednji je v Miklošičev park, ki je nekdaj nosil ime po Marxu in Engelsu, pritegnil številne obiskovalce, ki so se ob njegovih ... Domov > Vse knjige > Družbene vede > Politika > Komunistični manifest Komunistični manifest Friedrich Engels, Karl Marx.

POVEZANE KNJIGE