Zapisi iz žrela

Zapisi iz žrela - Steven Hall | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Steven Hall
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Zapisi iz žrela.pdf
ISBN
6266434299505

OPIS

Roman, nabit z metaigrami, prismuknjenimi imeni in besednimi mojstrovinami, se prične, ko se Eric Sanderson nekega jutra sunkoma zbudi in spozna, da ne ve, kdo in kje je. Vse, česar se lahko oprime, so le pisma z napisom z obžalovanjem in upanjem »prvega Erica Sandersona«. Eric, ki ga na lastnem domu napadejo sila, ki je ne more videti, in spomini, ki jih ne more prezreti, ugotovi, da je tarča neusmiljenega zasledovanja morskega psa. Ta nemara živi le v njegovem umu, vendar ga zalezuje skozi tokove in valovanja jezika ter medčloveških odnosov. Lov za odgovori in beg pred morskim psom, »vrsto povsem konceptualne ribe, ki se hrani s človeškimi spomini in notranjim zavedanjem sebe«, ga popeljeta na potovanje, ki bo ali oživilo prvega Erica Sandersona ali pa za vedno pogubilo oba.

Zaradi bogatega žilnega prepleta je pri vnetju žrela ali faringitisu prizadeta celotna žrelna sluznica, možno pa je, da so pri tem posamezne strukture bolj prizadete. Alfred Vogel o vnetju žrela in angini ... Za krepitev odpornosti si lahko pomagamo med drugim tudi z uživanjem pripravkov iz ameriškega slamnika (A.Vogel Echinaforce), ki spodbuja telo k tvorbi imunskih snovi.

Cena: 29,95 evra. Ni presenečenje, da je avtor tega fantazijsko hipnotičnega, izvirno absurdnega in dahlovsko smešnega romana, v katerem ne manjka ne filozofije in znanosti ne fikcije in realnosti, dobil že kar nekaj ponudb za odkup filmskih pravic.

POVEZANE KNJIGE