Ena medvedja...

Ena medvedja... - Polonca Kovač | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polonca Kovač
DIMENZIJA
7,75 MB
IME DATOTEKE
Ena medvedja....pdf
ISBN
9417469242664

OPIS

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pisateljic za otroke nas s prisrčnimi pravljicami in njihovimi navihanimi junaki vabi na potep po slovenskih pokrajinah in skupaj nam razgrinjajo njihove lepote in znamenitosti.Ob spoznavanju le-teh izvemo, kako je prestrašena kozica Šmarnica iz doline Soče postala pogumna, da narcise na Golici cvetijo zato, da razveselijo žalostno kraljično, kako sta štorklja Špelca in štrk Štefan postala par in se naselila v Prekmurju, zakaj je Ljubljansko barje za malo zeleno žabo pravi raj, zakaj se palček na Triglavu jezi, zakaj konji s Krasa nastopajo na Dunaju, kaj počne vila v solinah, zakaj na oltarju cerkve na Muljavi manjkajo angelci, zakaj na Gorenjskem ni medvedov, zakaj pohorski gozd poje, kako je mali oblaček prišel v Belo Krajino in kaj vse je videla mogočna tisa nad Solčavo.

Ta bolezen je pogostejša na spodnjih kot na zgornjih okončinah. Pojavne oblike ateroskleroze so poleg periferne arterijske bolezni še koronarna bolezen, možganskožilna bolezen, bolezen aorte in ledvičnih arterij. ENA MEDVEDJA … Pravljična potepanja po slovenskih pokrajinah zbirke pravljic 17.

Medvedja šapa ® je zaščitena blagovna ... Prodam knjigo Ena medvedja: Pravljična potepanja po slovenskih pokrajinah. Avtor: Polonca Kovač.

POVEZANE KNJIGE