Urbani ekošik

Urbani ekošik - Oliver Heath | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oliver Heath
DIMENZIJA
11,97 MB
IME DATOTEKE
Urbani ekošik.pdf
ISBN
8749056732265

OPIS

Bivajmo okolju prijazno, energijsko varčno in s slogomAvtor knjige, Oliver Heath, trdno verjame, da je pri opremljanju bivalnega prostora najpomembnejše, da dosežemo ravnovesje med uporabnostjo in slogom, obenem pa si moramo zavestno prizadevati, da bo naš vpliv na okolje čim manjši.V knjigi URBANI EKOŠIK nam s praktičnimi nasveti pokaže, kako lahko v svoj dom vključimo okolju prijazno oblikovanje notranjih prostorov, tako da združimo elegantne estetske zamisli in funkcionalne ekološke rešitve.V knjigi bomo našli konkretne nasvete, ki nam bodo dragocena opora pri snovanju in opremljanu doma tako, da bo varčen in prijazen do nas, pa tudi za generacije za nami.OLIVER HEATH je arhitekt, televizijski voditelj in pisec, ki si že dolgo prizadeva osveščati javnost in potrošnike o pomembnosti sonaravnega razvoja in recikliranja. V svoji uspešni karieri je vodil več televizijskih oddaj o ureditvi stanovanj in bivalnih prostorov, piše pa tudi tedenske kolumne o življenjskem slogu.

Kako iz običajnega stanovanja ustvariti prijeten in sodoben dom? - Barvne fotografije. 256 str., trda vezava.

Pri Vale-Novak so izdali simpatično čtivo, priročnik Olivera Heatha, ki temelji na ideji: zmanjšaj porabo - uporabi znova - recikliraj. Poleg tega, da je polna fotografij sodobno-starinskega sloga z okolju prijaznimi idejami za opremljanje stanovanja (okoli ... Urbani ekošik razume kot ravnovesje, ki povezuje tehnologijo, ustvarja čiste in učinkovite prostore, naravne elemente, ki zagotavljajo toplino in teksturo ter starinske kose, ki prostoru vdihnejo značaj in dušo.

POVEZANE KNJIGE