Naravnost v srce in druge zgodbe

Naravnost v srce in druge zgodbe - Doris Dorrie | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Doris Dorrie
DIMENZIJA
12,36 MB
IME DATOTEKE
Naravnost v srce in druge zgodbe.pdf
ISBN
9192041205375

OPIS

Oþe se je usedel na kav in postajal e bolj jezen, ko je razmiljal o sinovem poizvedovanju. Iz treh zbirk kratkih zgodb zbrane zgodbe s poetičnim jezikom govorijo o otroštvu, odraščanju, skrivnostih, o nekonformističnosti, izgubljenosti, temačni naravi, o smrti, iskanjih odgovorov in ravnotežja v svetu, ki ga ne razumemo in ga poskušamo ujeti skozi prizmo otroškega pogleda. Pogosto se v zgodbe vpletajo avtobiografski elementi. Občasno pa knjiga zadene naravnost v srce, kar ni le pomembno, temveč nujno.« - The Times »Kay je vešč pisatelj z izjemnim besednim zakladom, ki spretno prepleta absurdno smešne anekdote in presunljive tragedije.

Ko pa se poglobiš v zgodbe teh ljudi, vidiš, kakšna je bila njihova pot, kaj vse se je dogajalo z njimi. Če nekdo ni imel zdravih družinskih vzorcev in dobre socialne mreže, se nasilje prenaša naprej. Prešuštvo in druge zgodbe Andre Dubus Stopinje (2008) • kratke zgodbe ...

POVEZANE KNJIGE