Narava zdravi s hrano

Narava zdravi s hrano - Polona Kresal Bizaj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polona Kresal Bizaj
DIMENZIJA
4,55 MB
IME DATOTEKE
Narava zdravi s hrano.pdf
ISBN
7099549492425

OPIS

Motnje v delovanju trebušnih organov so začetek številnih bolezni, ki jih moderna medicina ne povezuje s prehrano. Pa vendar jih lahko odpravimo ali vsaj bistveno omilimo s prehrano, ki te organe razbremeni in poživi. Prav z izbiro prave hrane bomo po najbolj naravni poti pomagali ohraniti svoje zdravje. Knjiga »Narava zdravi s hrano« nas strokovno, vendar v vsem razumljivem jeziku uči, kako si bomo z izbiro prave hrane olajšali življenje in pomagali povrniti zdravje. V njej avtorica predstavlja dieto, ki je nastala v Sloveniji. Oblikoval jo je mag. Petar Papuga, dr. med., v njej je upošteval stara znanja in dognanja sodobnih nutricistov. To je nova kuharica z zdravo hrano za tiste,ki bi radi z zdravo prehrano uredili svojo prebavo in telesno težo,ki so zboleli za boleznimi neznanega ali delno pojasnjenega izvora,za bolnike z multiplo sklerozo,za gostince, ki bi radi ponudili svojim obiskovalcem zdravilen obrok. Knjiga prinaša več kot 160 receptov za pripravo okusnih zdravih obrokov z uporabo živil, ki jih kupimo v domači trgovini. Desetina knjige je namenjene predvsem bolnikom z multiplo sklerozo.Zbranim podatkom o tej bolezni in učinkih prehrane na njen potek je dodano poglavje o oljih. Sledi predlog, kako vsak bolnik oblikuje svojo dieto, in zapis avtorice knjige o sedmih letih življenja z dieto in multiplo sklerozo. Veliko večino živil, ki so uporabljena v predlaganih jedeh, najdemo v vsaki trgovini z živili.Knjiga ponuja tudi pregled tržnic z zdravo hrano v Sloveniji.

Vabljeni na naše torkovo srečanje s Polono Kresal Bizaj, avtorico dveh knjig Narava zdravi s hrano, v hotelu City v Mariboru ob 18. uri ... Narava zdravi, Maribor, Slovenia.

V uvodnem delu so povzeta priporočila, lahkega vegetarijanskega prehranjevanja, ki so bila bolj obsežno predstavljena v knjigi Narava zdravi s hrano. V novi knjigi avtorice Recepti v knjigi Narava zdravi s hrano 2 so namenjeni vsem, ki bi se radi izognili tradicionalni slovenski in evropski kuhinji z obilo mesa, cvrtja in ostrih začimb, pa vendar uporabljali predvsem domača živila in uživali znane okuse.

POVEZANE KNJIGE