Strastna zapravljivka

Strastna zapravljivka - Sophie Kinsella | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Kinsella
DIMENZIJA
8,76 MB
IME DATOTEKE
Strastna zapravljivka.pdf
ISBN
7794794624639

OPIS

html ... Emka.si vam nudi največjo ponudbo knjig na slovenskem spletu ter zanimivo ponudbo v ostalih oddelkih za dom in pisarno. Zagotavljamo hitro in zanesljivo dobavo do vašega doma ter številne možnosti plačila naročenega blaga.

Sama nisem (čisto) takšna. Rada si kupim kakšno športno majico, najraje posegam po ... Sophie Kinsella (1969) je bivša finančna novinarka ter avtorica uspešnic Confessions of a Shopaholic (zbirke knjig Strastna zapravljivka).Sophie Kinsella je pravi fenomen, saj so njene nadvse priljubljene knjige izšle že v osmih milijonih izvodov in bile prevedene v več kot 30 jezikov. Strastna zapravljivka, ki se po nakupih nikoli ne odpravi načrtno.

POVEZANE KNJIGE