Poljubček

Poljubček - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
9,84 MB
IME DATOTEKE
Poljubček.pdf
ISBN
8992602933798

OPIS

Roald Dahl (1916–1990) je en od najbolj znanih angleških pisateljev dvajsetega stoletja, ki ga pri nas poznamo predvsem po otroških delih, kot so Matilda, James in breskev velikanka ter Čarli in tovarna čokolade. Poljubček pa je ena njegovih najbolj znanih zbirk kratkih zgodb za odrasle, v katerih streže s temnimi platmi človekove duše, ki jih spretno zamesi med črni humor v začetku povsem prijazne in le malce nenavadne premise. Na drugi strani pa se Dahl v teh zgodbah včasih sprehodi tudi po robu verjetnosti ter doda še ščepec fantastičnih prvin, ki jih sklene v presenetljivih preobratih.

Za ljudi je vsekakor težko razumeti, kaj nam pes v danem trenutku sporoča. Nežnost Lizanje naše roke ali obraza je lahko izkazovanje nežnosti. Poljubčki so nekaj najlepšega na svetu.

vse; smeh; skrita kamera; televizija; reklame; risanke; nenavadno Čisto prvi poljubček Guido van Genechten Nekaterim postane toplo pri srcu, drugim se zdi, da kar plavajo po zraku. Nekatere požgečka še v prstih na nogah, drugim pa začne srce hitreje biti. »Že že, ampak poljubček to ni.

POVEZANE KNJIGE