Nesebičen dogodek

Nesebičen dogodek - Boštjan Bezlaj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Bezlaj
DIMENZIJA
8,14 MB
IME DATOTEKE
Nesebičen dogodek.pdf
ISBN
4272856084170

OPIS

Knjiga Ponuja resnične zgodbe in odgovarja na vprašanja:Ali dogodki prihodnosti že obstajajo? Ali lahko v določenih okoliščinah skočimo v prihodnost in se vrnemo nazaj? Ali imamo prav te pojme za prevaro misli? Ali je dogodke mogoče napovedati? Ali je potem mogoče na dogodke prihodnosti tudi vplivati, jih spreminjati, krojiti po svoji volji?\"Predstavljajte si, kaj bi se zgodilo, pred vas bi stopil človek in vam rekel: čutim in slutim, ne odpotujete na potovanje. In nadaljeval. Moj notranji glas mi govori, zgodila se bo nesreča, letalo s katerim boste potovali bo strmoglavilo. Prav gotovo bi bili presenečeni. Še več. Šokirani! Toda, bolj kot vse to, je pomembno vprašanje: Kaj bi storili? Kako bi na tako informacijo reagirali?Zavedati se moramo, česar ne vidimo, otipljemo, še ni rečeno, da ne obstaja. Možgani delujejo v abstraktnem svetu, to so naše slutnje. Za to ni nič nenavadnega, da nas prihodnost vsekakor zanima.Vprašam pa vas: Ali ste kdaj doživeli dogodek, za katerega ste menili, da se vam je že zgodil? Recimo, da ste prejeli sporočilo, da boste odpotovali na poslovno srečanje. Na tem srečanju pa se vam začnejo dogajati zelo nenavadne zgodbe, kar na lepem se vam zazdi, da ste to nekje že doživeli.Marsikomu od nas se zdi, da so se pretekli dogodki pravkar zgodili. V knjigi Nesebičen dogodek podrobno opisujem resnične zgodbe.\" - Boštjan BezlajV knjigi so opisani dogodki, ki so se zgodili resničnim ljudem. Med njimi najdemo tudi zelo znane obraze, kot so Kylie Minogue, Michael Schumacher, Tomaž Humar in še mnogo drugih. Knjiga ponuja in postavi kar nekaj vprašanj in ponudi tudi odgovore, ki še kako presenečajo ...Več lahko preberete na avtorjevi spletni strani.

Prenesi Uredi v brskalniku Skupna raba. Več predlog, podobnih temu.

Na popisu združimo koristno s prijetnim, zato vsak od udeležencev doprinese, da lahko preiščemo večje območje in nam je druženje po popisu prijetnejše. Pri varstvu velike uharice lahko sodeluje prav vsak. NESEBIČEN DOGODEK - Boštjan Bezlaj 10,00 € Dodaj v košarico; NOSTRADAMUS.TISOČLETJE.

POVEZANE KNJIGE