Vpliv antike v arhitekturi

Vpliv antike v arhitekturi - Leon Debevec, Jože Marinko | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leon Debevec, Jože Marinko
DIMENZIJA
3,38 MB
IME DATOTEKE
Vpliv antike v arhitekturi.pdf
ISBN
6525023003815

OPIS

Profesorja na ljubljanski fakulteti za arhitekturo dr. Jože Marinko in dr. Leon Debevec sta pripravila izčrpen in s slikami ter z risbami podprt pregled razvoja arhitekture, izhajajoče iz rešitev v antični dobi in naslanjajoče se nanje.Pred nami se tako vrstijo različne stavbarske prvine in arhitekturni slogi skozi čas, pri čemer se med zgledi ponujajo tudi dela naših arhitektov. Knjiga nima le strokovne vrednosti, ampak je zasnovana in izpeljana tako, da nagovarja tudi ljubiteljskega bralca. Na enem kraju je tako zbrano vedenje o najrazličnejših izpeljavah antične arhitekturne umetnosti. Besedo knjigi na pot je napisal akad. Alojz Rebula.

in DEBEVEC, L. 2008, Vpliv antike v arhitekturi.) 2 Umetnik v arhitekturi Da je umetnik v arhitekturi pa je s svojimi arhitekturnimi idejami dokazal tudi Oscar Ribeiro de Almeida Niemeyer Soares Filho, sicer začetnik in glavni predstavnik brazilskega modernizma v arhitekturi, ki je letošnjega 15.

15,00 € Primerjaj Primerjaj. Prejšnja stran.

POVEZANE KNJIGE