Brezštevilni

Brezštevilni - Elvis Peeters | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elvis Peeters
DIMENZIJA
7,45 MB
IME DATOTEKE
Brezštevilni.pdf
ISBN
8259194280640

OPIS

Roman Brezštevilni je drugi roman Flamskega avtorja Elvisa Peetersa. Roman je bil nominiran za prestižni literarni nagradi Libris in Gouden Uil.Gre za apokaliptično pripoved o do konca popačenem odnosu med revnimi in bogatimi deželami ter o posledicah nezajezljivega toka beguncev, ki vodi do propada družbe, kot jo poznamo.Roman se kritično loteva evropskega zahoda, ki si pred perečo problematiko vztrajno zatiska oči, hkrati pa realistično tematiko obravnava na alegorični način, s čemer bralca sooča tudi z njegovo lastno eksistenco.Roman Brezštevilni je odličen roman, primeren za široko bralsko publiko in nepogrešljiv za vsako dobro založeno knjigarno.Knjiga je izšla v okviru Edicine zbirke Evropski utrinki - v zbirki je skupaj 6 romanov, ki je bila zaradi mednarodne prepoznavnosti in kvalitete podprta tudi s strani Evropske komisije programa \"Culture Programme 2007 - 2013\"

Z njimi lahko vdihnete prostoru povsem drugačen ton od tistega, ki ste ga bili doslej vajeni. Za njim so mi prišli v ušesa in glavo tisti, ki so jih podpisali Clash in Crass, Angelic Upstarts in Borghesia, Suicidal Tendencies in Fugazi, Agnostic Front in Ratos de Porão, Crowbar in Karma to Burn ter brezštevilni drugi. Na to opozarjajo tudi brezštevilni znaki s prepoznavnim simbolom za ionizirajoče sevanje. Ionizirajoče pomeni, da delci nosijo dovolj energije, da lahko vplivajo na položaj drugih atomov in molekul.

Prepričujejo nas, da bo v življenju in v partnerskem odnosu vse v redu, če bomo le našli »popolnega« partnerja. Srečevanje s takšnimi zgodbami od otroških let dalje v nas goji popolnoma nerealna pričakovanja. Brezštevilni bi našli tisoč in en argument, da gre za skrajno naivno razmišljanje, ki nima nikakršne povezave z realnim življenjem.

POVEZANE KNJIGE