Na koncu je bil glagol

Na koncu je bil glagol - Olga Orozco | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Olga Orozco
DIMENZIJA
7,59 MB
IME DATOTEKE
Na koncu je bil glagol.pdf
ISBN
7111088827721

OPIS

Jaz, Olga Orozco, iz tvojega srca razglašam, da umrem.Moje ljubezni so bile samota, junaška vztrajnost vere, kratkočasje, kjer vznikajo nenavadne živali in pravljične rastline, senca velike dobe, ki je minila med skrivnostmi in prividi, in pobrlevanje plamenčkov v mraku.Moja zgodba leži v mojih rokah in v rokah njih, ki so me zaznamovali.Od moje navzočnosti ostajajo magije in rituali, par datumov, ki jih je razjedel dih neke okrutne ljubezni, daljni oblak dima iz hiše, kjer nisva nikoli bila,in par kretenj, raztresenih med kretnje njih, ki me niso nikdar poznali.Olga Orozco

Učiteljica je naročila pol strani dolgo besedilo, ki sem ga tudi spisal. Na koncu sem mu dodal nadnaslov, naslov V stavku je poleg naklonskega glagola wollen še en glagol; ta mora stati na koncu stavka pred ločilom.

Šele ko zve, da so si naši slovničarji ta izraz prek Srbov in Hrvatov sposodili iz stare cerkvene slovanščine, kjer je pomenil isto kakor govor, glas, beseda, krik, se zadeva bolj razjasni. Glavni trener Zoran Zupančič je bil namreč pozitiven na testu koronavirus. Sprva niso vedeli, ali bodo dekleta lahko nastopila.

POVEZANE KNJIGE