Dnevnik

Dnevnik - Helene Berr | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helene Berr
DIMENZIJA
5,39 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik.pdf
ISBN
7651716552655

OPIS

enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj. Novice, pogovori, kolumne, intervjuji, analize z najrazličnejših področij: kronika, Tržaška, Goriška, kultura, politika, šport, gospodarstvo, vreme, kulinarika ... Vodilni slovenski spletni medij: aktualni dogodki iz Slovenije in tujine, športne novice ter ekskluzivni prispevki iz sveta zabave. Osrednja informativna oddaja TV Slovenija. Z ogledom Dnevnika si zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz.

d., se lahko pohvali z več kot petdesetletno tradicijo in vedno boljšimi poslovnimi rezultati, ki so posledica hitrega prilaganja poslovanja spremembam na slovenskem in evropskem trgu. Tekaški dnevnik je spletni portal namenjen beleženju tekaških in sorodnih aktivnosti. Dnevnik je slovenski dnevni časopis s sedežem v Ljubljani. Velja za levo-sredinsko usmerjeni časnik.

POVEZANE KNJIGE