Prekolesarimo Slovenijo

Prekolesarimo Slovenijo - Uroš Sever | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Sever
DIMENZIJA
7,12 MB
IME DATOTEKE
Prekolesarimo Slovenijo.pdf
ISBN
4370426662692

OPIS

Malo po 9. uri smo zagrizli v kočevski gozd, kasneje tudi v pragozd. UP IAM Slovenski center za raziskovanje samomora, Nacionalni inštitut za javno zdravje, Slovensko združenje za preprečevanje samomora, Center za psihološko svetovanje Posvet in Nacionalno združenje za kakovost življenja OZARA Slovenija vas vabimo, da se nam pridružite in sodelujete v akciji "Prekolesarimo svet" ob svetovnem dnevu preprečevanja samomora, ki poteka pod geslom Skupaj ... Simon Eržen, nekdanji državni prvak v BMX, danes pa podjetnik in avanturistični turni kolesar, je v desetem letu projekta, v okviru katerega želi s kolesom obkrožiti svet, pravkar opravil z azijsko diagonalo.

Vietnam, Laos, Kambodžo in Tajsko je prevozil v slabem mesecu dni in nanizal več kot tri tisoč kilometrov. A bolj kot razdalja, s katero je opravil v jugovzhodni Aziji, ga ... Vlaki v Slovenijo vsakodnevno vozijo iz številnih evropskih mest.

POVEZANE KNJIGE