Brida

Brida - Paulo Coelho | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
5,24 MB
IME DATOTEKE
Brida.pdf
ISBN
7973418653106

OPIS

“Ste za moškega ali žensko svojega življenja pripravljeni žrtvovati prav vse?”18 let po izidu Bride v Braziliji in Španiji se je Paulo Coelho odločil, da jo bo izdal tudi v drugih državah. Razlog, ki ga je navedel, je ta, da so ljudje v tem času postali bolj odprti za teme npr. o Veliki Materi, ki so bile v času, ko je roman prvič izšel, še zelo tuje.Brida je tretji roman Paula Coelha, napisan leta 1991, takoj za njegovim romanom Alkimist. Roman nam prinaša zgodbo o Bridi, lepem in mladem irskem dekletu, in njenem iskanju (spo)znanja. Na svoji poti sreča modreca, ki jo uči, kako premagati strahove, in žensko, ki jo pouči, kako plesati na skrivnostno glasbo sveta. Oba prepoznata v njej dar, toda morata ji pustiti, da se sama prebije skozi svojo lastno popotovanje do razodetja. Brida si na poti iskanja svoje usode prizadeva najti ravnovesje med partnersko zvezo in hrepenenjem po lastni preobrazbi. Brida je ganljiva zgodba o ljubezni, misteriju in pogumu, o spiritualni plati erosa in erotični plati spiritualnosti.

' By risking failure, disappointment, disillusion, but never ceasing in you search for Love. As long as you keep looking, you will triumph in the end." ― Paulo Coelho, Brida Brida Pty Ltd Head Office Address: 164 The Esplanade, Dampier WA 6713 Email: [email protected] Tel: (08) 9183 0275 ABN: 13 086 216 613.

It is the story of a beautiful young Irish girl and her quest for knowledge. She finds a hermit mage who teaches her to overcome fear and a witch who teaches her how to dance to the hidden music of the world. Subscribe to our newsletter and get 10% off your first purchase SUBSCRIBE.

POVEZANE KNJIGE