Založniške zgodbe

Založniške zgodbe - Jason Epstein | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jason Epstein
DIMENZIJA
6,79 MB
IME DATOTEKE
Založniške zgodbe.pdf
ISBN
4451135236249

OPIS

Iz zgodbe v zgodbo spoznavamo tamkajšnji pisani vsakdan, njeno družino in prijatelje - Akisinega brata Fofana, ki izkoristi vsako priložnost, da bi se znebil svoje sestrice, a mu ta ne ostane dolžna, sošolca in prijatelja Edmonda, ki je neomajno prepričan v svoje ... Njihove zgodbe in razmišljanja je v tej knjigi strnila svetovno znana avtorica Janice Kaplan, ki je poleg tega še uspešna urednica, televizijska producentka in novinarka. Prav tako je avtorica dveh svetovnih uspešnic, uvrščenih na lestvico najbolje prodajanih knjig po mnenju časnika The New York Times The Gratitude Diaries in I'll See ... Pivovarno Laško, v 90.

Sam sem nasledil mogočna uredniška opusa Kristine Brenkove in Nika Grafenauerja in taka dediščina daje mlademu uredniku določeno gotovost, s katero laže ustvarja lastne založniške zgodbe. 1. V zgodovini so skrite zgodbe - v zgodbah je skrita zgodovina Razširjena strokovna sreda, 16.

POVEZANE KNJIGE