Zadnje predavanje

Zadnje predavanje - Randy Pausch, Jeffrey Zaslow | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Randy Pausch, Jeffrey Zaslow
DIMENZIJA
4,72 MB
IME DATOTEKE
Zadnje predavanje.pdf
ISBN
7364069451653

OPIS

Randy Pausch je bil mlad in uspešen ameriški univerzitetni profesor računalništva. Njegovo življenje je bilo skoraj pravljično, saj je med drugim delal tudi kot »imaženir« pri Disneyju, kjer je v deželi sanj ustvarjal nove pravljične svetove. Potem pa je pred dvema letoma izvedel, da ga je napadla neozdravljiva vrsta raka na jetrih. Nekaj časa so se še trudili s kemoterapijo, potem pa so se odločili, da prekinejo z zdravljenjem in da Pausch čim bolj kakovostno preživi preostanek svojega življenja. Ker so bili otroci še majhni, njega pa so kot profesorja povabili, da na univerzi priredi svoje t. i. zadnje predavanje, je Pausch oboje inteligentno povezal ter pred polno predavalnico priredil srce parajoče predavanje z naslovom Kako zares uresničiti svoje otroške sanje, s katerim je hkrati zapisal tudi svojevrstni testament in inventuro svojega življenja za otroke, ki so bili še premladi, da bi vedeli, kaj se dogaja z njihovim očetom.

Podarila bom DARILNI BON za 55minutno masažo celega telesa Tui-na (tradicionalna kitajska medicinska masaža). Anita Sever iz studia Belin je zagovornica življenja brez bolečin in če želimo osebnostno in spiritualno rasti, morajo vse tri komponente biti […] Randy Pausch v sodelovanju z Jeffreyjem Zaslowom.

v Grosuplju, bom nekoga poslala na razvajanje v masažno terapevtski studio Belin. Podarila bom DARILNI BON za 55minutno masažo celega telesa Tui-na (tradicionalna kitajska medicinska masaža).

POVEZANE KNJIGE