Dej mi ta keš

Dej mi ta keš - Iva Pekárková | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iva Pekárková
DIMENZIJA
9,61 MB
IME DATOTEKE
Dej mi ta keš.pdf
ISBN
4433020819089

OPIS

Ke si brt, dej povej, kva se dogaja s tabo? to mi je čist mim res! spet sem videl eno tako "dobrotnico" na glavni postaji v Lj. En ki je včasih kralje ulice prodajal (zdaj jih ne več) prosi eno žensko za nekaj drobiža in ta mu noče dat drobiža ampak mu tam na ves glas poje pridige češ kako naj ona ve kam bo šel ta keš in da ga lahko edinole pelje v štacuno in mu kupi sendvič ... 2 da ti da pokrivalo očesa pa pejt v pawn shop pa mu dej to pokrivalo pa ti bo dal masko pol pa pejt na ulco pa z unim dnarjem kup vodno pištolo pa klikn sprej pa dej cobine pa klikn pištolo pejt na bencisko pa si dej masko gor pa klikn pištolo pol jo bo un meu pol pa sam tist nardiš klicaje pol pa pobereš nasprot tebe pa greš spet na ... A dej no, sedi kdaj v drug avto pa boš videl kako se stvarem streže.

Tudi odzivnost celotnega sistema je krepko nad citroenovo. In da ne moreš uravnavati klime ali radia, če je prižgana kamera je ... Etič­ka­pi­ta­nja­u­is­tra­ži­va­nji­ma­­ sek­su­al­ne­vik­ti­mi­za­ci­je­dje­ce Ir ma Kov čo vu K a d In* E i t ka u s i artži va ni j ma s dej com po ast e j sve zna čaj ni a j et ma ko a j e j po at k nu a t sve većim brojem istraži vanja koja se provode s djecom, te stoga ne čudi sve veći broj Nikol ne pusti stat, dej življenje notr da boš dubu rezultat.

POVEZANE KNJIGE