Otroka oblikujejo vrstniki

Otroka oblikujejo vrstniki - Judith Rich Harris | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Judith Rich Harris
DIMENZIJA
11,47 MB
IME DATOTEKE
Otroka oblikujejo vrstniki.pdf
ISBN
6438830831984

OPIS

Njena teza, da pri razvoju odraslega človeka štejejo geni in vrstniki, v mnogo manjši vlogi pa so starši, je ponudila alternativne poglede na odraščanje otrok. Knjiga je napisana strokovno korektno, resno in znanstveno, še vedno pa je zaradi jasnosti in poučnosti zanimivo branje tudi za ... Podrobnosti artikla Otroka oblikujejo vrstniki - Zakaj otroci postanejo takšni kot so.

Zato postaja vse bolj pomembno na kakšno šolo se vpisuje otroka. Včasih je otrok v slabo družbo zašel, če je bil prepuščen ulici. Otroka oblikujejo vrstniki Judith Rich Harris "Ocenjujem, da visok ali nizek status v skupini vrstnikov trajno zaznamuje človekovo osebnost.

POVEZANE KNJIGE