O deklici z najlepšimi sanjami

O deklici z najlepšimi sanjami - Mojiceja Podgoršek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojiceja Podgoršek
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
O deklici z najlepšimi sanjami.pdf
ISBN
3632516772105

OPIS

Deklica Maja je debelušno dekle, ki nima prijateljev. Zaradi tega se s tesnobo zateka k slaščicam, ki njeno žalost in debelost samo še povečajo. Ko pa se odpravi k jezeru in se poglobi vase, doživi spremembo, ki ji spremeni življenje.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Drop shop d.o.o.. nudi svojim uporabnikom. Zgodba govori o deklici, ki v strahu odkrije svoj svet domišljije.

Maja je imela vse, kar si otroci želijo: živela je v beli predmestni hišici z vrtom, z avtom se je vsak dan vozila v vrtec, imela je lepo število rdečeličnih, veselih prijateljev ter velik koš novih, celih in seveda tudi že razbitih igrač. Tako pač kot vse srečne deklice. pogled 09a.qxd.

POVEZANE KNJIGE